Preinscripcions 21-22

Les preinscripcions pel proper curs 2021-2021 estaven previstes per a finals de març, del 15 al 24 de març. Donada la situació que estem vivint, tots els tràmits es faran telemàtic; per tant, s’ha d’estar molt pendent de les dates i de com s’ha de presentar tota la documentació.

 

 

Des de l’escola Les Pruneres, us hem proposat aquests dies, unes portes obertes individualitzades per tal d’obrir-vos les portes del centre d’una forma segura donada la situació que vivim.

 

Us convidem també a fer una volta per la nostra pàgina web, on hi trobareu un munt d’informació, fotogràfies que us permetran veure el dia a dia al nostre centre i links a vídeos que us donaran una visió de qui som i de com duem a terme la nostra pràctica educativa amb els nostres infants.

Us proposem que primer entreu en la pestanya de PORTES OBERTES, on trobareu un prezi on s’expliquen les directrius bàsiques de l’escola i els principals projectes. A la pestanya DATES-DOCUMENTS, us anirem penjant tota la informació que tingui relació amb el procés de preinscripció i posterior matrícula. Després, podeu remenar lliurement per la WEB, però no us oblideu de visitar LES PRUNERES SOM… on hi ha informació bàsica del centre, les INSTAL.LACIONS on podreu veure tots els nostres espais, i l’apartat de PROJECTES on es detalla què treballem i com. Esperem gaudiu de la visita!!!!

També us proposem que us poseu en contacte amb nosaltres a través del correu electrònic i del telèfon mòbil que us deixarem tot seguit. De bon grat contestarem totes les vostres preguntes i els vostres dubtes, i estarem encantades d’explicar-vos tot allò que creieu oportú per a prendre una decisió tan important com és matricular als vostres fill@s a una nova escola.

Telf.    634 80 21 88

Mail    ceippruneres@xtec.cat

Us esperem i desitgem que gaudiu de la visita!!!!