Preinscripcions 24-25

Captura de pantalla 2023-02-06 165707Les preinscripcions pel proper curs 2024-2025 estaven previstes pel mes de març, del 6 al 20 de març. Tots els tràmits es faran telemàtics; per tant, s’ha d’estar molt pendent de les dates i de com s’ha de presentar tota la documentació.

Per tal que pugueu conèixer una mica més l’escola abans de les portes obertes o per si no podeu assistir, tot seguit us deixem una revista amb informació important del centre i de les preinscripcions pel proper curs. (En aquests moments, aquesta revista és la del curs 2023-2024; en breu penjarem la del proper curs 2024-2025.)

Des de l’escola Les Pruneres, us proposem aquest any, unes Portes Obertes on poder compartir una tarda amb nosaltres; una tarda on poder veure com treballen els nostres infants i poder preguntar tot allò que desitgeu. Aquestes Portes Obertes tindran lloc el dia 13 de Març a les 15h. Si alguna família no pot assistir, no dubteu a trucar-nos i intentarem oferir-vos una data alternativa per tal de fer una visita personalitzada.

Us convidem també a fer una volta per la nostra pàgina web, on hi trobareu un munt d’informació, fotografies que us permetran veure el dia a dia al nostre centre i links a vídeos que us donaran una visió de qui som i de com duem a terme la nostra pràctica educativa amb els nostres infants. Si voleu, també podeu consultar el nostre Instagram @escolalespruneres on diàriament mostrem algunes de les activitats que es fan a l’escola.

Us proposem que primer entreu en la pestanya de PORTES OBERTES, on trobareu un prezi on s’expliquen les directrius bàsiques de l’escola i els principals projectes. A la pestanya DATES-DOCUMENTS, us anirem penjant tota la informació que tingui relació amb el procés de preinscripció i posterior matrícula. Després, podeu remenar lliurement per la WEB, però no us oblideu de visitar LES PRUNERES SOM… ,on hi ha informació bàsica del centre; les INSTAL.LACIONS , on podreu veure tots els nostres espais; i l’apartat de PROJECTES , on es detalla què treballem i com. Esperem gaudiu de la visita!!!!

També us proposem que us poseu en contacte amb nosaltres a través del correu electrònic i del telèfon mòbil que us deixarem tot seguit. De bon grat contestarem totes les vostres preguntes i els vostres dubtes, i estarem encantades d’explicar-vos tot allò que creieu oportú per a prendre una decisió tan important com és matricular als vostres fill@s a una nova escola.

Telf.    634 80 21 88

Mail    ceippruneres@xtec.cat

Us esperem i desitgem que gaudiu de la visita!!!!