Portes Obertes 21/22

Degut a la situació que estem vivint, aquest any no podem fer Jornada de Portes Obertes com altres anys.  Ens fa molta il·lusió però, poder-vos ensenyar l’escola i si esteu interessats en conèixer el centre,  us esperem en un nou format: PORTES OBERTES INDIVIDUALITZADES. Teniu l’opció de trucar al nostre telèfon i concertar una visita o podeu entrar al següent enllaç de l’Ajuntament de Martorelles, on podeu reservar una hora per tal de venir i gaudir d’una passejada personalitzada per l’escola de forma segura i tranquil.la.

ENLLAÇ PER DEMANAR DIA I HORA A TRAVÉS DE L’AJUNTAMENT DE MARTORELLES

https://entradas.codetickets.com/entradas/martorelles/portes-obertes

A continuació també us deixem informació del centre, que pot ser del vostre interès per fer un tastet sobre la nostra escola.

Tothom hi és convidat!!!!

 

PRESENTACIÓ DE L’ESCOLA
Aquí us deixem un enllaç que resumeix qui som com a escola, quins són els projectes que ens defineixen, què volem aconseguir,… Amb aquesta presentació, volem que ens conegueu una mica i que si teniu preguntes, ens les pugueu fer el dia de la visita.

https://prezi.com/PresentacióEscolaLesPruneres  

 

PASSEJADA VIRTUAL PER L’ESCOLA

Us animem a que consulteu tots els apartats de la nostra pàgina web, on trobareu un munt de fotografies i d’informació que es va actualitzant diàriament. Però tot i així, per tal que pugueu donar una volteta per la nostra escola abans de venir, us deixem aquí a sota l’enllaç a un vídeo. Si el poseu en marxa, gaudireu uns minuts de tot allò que els nostres infants, gaudeixen cada dia quan venen a l’escola. GAUDIU!!!!

Vídeo Benvinguda Escola Les Pruneres