Sortides i colònies

OLYMPUS DIGITAL CAMERAA l’escola, es realitzen tot un seguit de sortides que complementen les activitats que es duen a terme diàriament al centre. Altres vegades, són el punt de partida a projectes, treballs o activitats que després es duen a terme a l’escola.

Aquestes sortides donen una visió diferent als nens i a les nenes, i amplien els seus coneixements i les seves vivències. Les sortides apropen als alumnes, un aprenentatge més actiu, vivencial i engrescador. L’alumnat de P5, 2n., 4t. i 6è. participa cada curs a les colònies escolars que realitza l’escola.

Aquest curs 2020-2021, degut a la situació provocada per la pandèmia, l’escola programa les sortides de forma trimestral, adequant-nos a les mesures que s’han de prendre per garantir la seguretat dels nostres infants. De totes formes, aquí us deixem un enllaç a les sortides programades pel curs passat, per tal que les pugueu veure.

Descarregar el llistat de sortides programades per aquest curs.

Com anys anteriors, els nens i les nenes de l’escola les Pruneres, visiten la Biblioteca Municipal de Martorelles, “Montserrat Roig”, per tal de fomentar la lectura i el préstec de llibres.

 

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s