Petit Còctel

Des de l’Escola Les Pruneres, us volem convidar a tots i a totes a conèixer el nou Petit Còctel Escola Les Pruneres (CONSULTA’L AQUÍ), publicació on hi surten els notícies més importants, els aniversaris dels alumnes, informacions importants,… i els enigmes!!! El link al Petit Còctel s’actualitzarà automàticament cada setmana. Quedaran però en reserva, els Petits Còctels antics per tal que sempre hi pogueu fer un cop d’ull.

Aquest nou Petit Còctel, continua tenint l’essència de sempre, però canvia el format: passa de ser un full que s’entregava a tots l’alumnat del centre els divendres a la tarda, a publicar-se en format digital i que es podrà consultar des de la pàgina web o des del correu corporatiu del centre.

Aquest canvi, ens permetrà ser més a prop de les famílies perquè podreu consultar les informacions més recents de l’escola en tot moment. Per descomptat, també col.laborarem amb el medi ambient, estalviant una mica de paper.

Esperem que us agradin els canvis, tot i que l’interior i l’essència no ha canviat gaire. Continuarem publicant els enimes, els aniversaris, notícies escrites pels nens i per les nenes,…. Afegirem però algunes innovacions, com recomanacions literàries que faran els propis alumnes i informacions d’última hora per tal que totes les famílies esteu informades.

Els enigmes continuaran dividint-se en dos nivells; un pensat pels nens d’Educació Infantil i Cicle Inicial de Primària i un altre pels nens i les nenes més grans de l’escola (Cicle Mitjà i Superior). Esperem que continueu participant activament!!!!

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s