Festa de Carnaval 2021

Carnaval ha arribat a l’escola Les Pruneres de mans de la Reina Carnestoltes. Tots els nens i les nenes del centre, esperaven amb moltíssima il·lusió la seva arribada, les seves consignes i la seva alegria i disbauxa.

La veritat és que, aquest any, ens ha sorprès. No perquè les ordres fossin molt complicades o difícils de dur a terme, sinó perquè creiem que no podríem dur a terme tantes i tantes activitats, tallers, sortides,… donada la situació que estem vivint. Però creiem que des de Les Pruneres, gràcies a l’ajut de tot el nostre alumnat i les famílies, la festa del Carnaval i tota la Setmana Cultural s’ha pogut dur a terme amb una “normalitat” que ens ha alegrat a tothom.

Creiem que els infants han pogut tenir una setmana molt intensa i que hem pogut gaudir de la visita de la Reina Carnestoltes, de professionals que ens han permès dur a terme activitats i tallers molt interessants, i de connexions interessants amb alumnes confinats i xerrades molt profitoses.

Volem agrair des de l’escola, l’ajut de totes les famílies que, malgrat aquest any no heu pogut participar activament en la festa de l’últim dia, heu col·laborat activament.  Un dia on tots i totes podíeu entrar al centre i gaudir d’un dia plegats: paradetes, activitats diverses,… i la tan esperada Rua de Carnaval. Per tant, moltes gràcies per la comprensió i el suport donat en tot allò que s’ha proposat des de l’escola.

Per tal que ara, des de casa i amb tota la calma, pugueu gaudir de les disfresses que tots els nens i les nenes han dut amb orgull, dels balls que es van fer a la rua que vàrem pogué fer tots i totes juntes al pati respectant totes les mesures de seguretat i de les seves cares de felicitat, us deixem aquí un enllaç al vídeo que hem realitzat. Moltes gràcies!!!

Vídeo Festa de Carnaval 2021