Dates-documentació

Aquí us anirem informant de tots els passos a seguir per tal de poder matricular als vostres fills i filles al nostre centre de cara al proper curs 2021-2022. La informació nova sempre l’anirem col·locant a dalt, per tal que pugueu observar sempre el més nou primer. Us deixem també un enllaç on podeu consultar qualsevol dubte que tingueu en relació a la preinscripció.

preinscripcio.gencat.cat

Informació oferta inicial de places a l’Escola Les Pruneres pel curs 2021-2022

 

Al llarg de les properes setmanes, hi ha molta informació relacionada amb la preinscripció dels infants a les escoles d’infantil i primària. Des del centre hem volgut fer un recull del més important i us deixem un document en PDF per tal que us el pugueu descarregar i llegir-lo tranquil·lament. No dubteu a trucar-nos si teniu qualsevol problemes. Resum principals informacions per a les famílies 

El calendari de preinscripcions pel curs 2021-2022 és el següent. Aquí trobareu totes les dates que heu de tenir presents per a presentar la sol·licitud i els documents, i els períodes quan es publicaran els llistats.

 

GUIA PREINSCRIPCIÓ 2021-2022 Aquí podeu trobar tota la informació i els enllaços més importants el Departament d’Educació de la Generalitat posa a disposició de tots i totes les interessades en el procés de preinscripció pel curs vinent. És una informació molt útil i molt visual que ajuda en tots els tràmits que s’han de fer durant la preinscripció. En aquesta guia trobareu una explicació de com funcionarà el procés de preinscripció, la documentació necessària i tot el procés que es farà telemàticament.

 

 

Per a qualsevol aclariment, no dubteu de trucar-nos. Estarem encantades de resoldre tots els vostres dubtes. El nostre telèfon mòbil és el 634 80 21 88