Els Còctels

Aquest any 2021, és un any de reinventar-nos i d’adaptar-nos a tots els canvis que es van introduir a les nostres vides l’any passat. Per aquest motiu, des de l’escola, hem adaptat les dues publicacions que feia cursos que fèiem des del centre, pensant en aquestes canvis.

Des de principi de curs, el Petit Còctel ja va passar a format digital.  El Petit Còctel ens permet està al costat del nostre alumnat i de les famílies, de forma setmanal. A través ell, comuniquem les notícies més immediates, els nens i les nenes ens fan partícips a tots i a totes de les activitats que fan a les classes, fem recomanacions de llibres,… Si cliqueu a la pestanya de PETIT CÒCTEL, podreu tafanejar una mica sobre el nostre dia a dia.

I a partir d’aquest mes de Febrer, també hem incorporat el Còctel de Prunes a la família de publicacions digitals!!! El Còctel de Prunes és la revista bianual que l’escola publica amb la finalitat de compartir articles que els nens i les nenes fan des de les classes per explicar experiències i vivències de dins del centre. Aquesta revista, que actualment s’edita el nº 53, passa a presentar-se també en format digital amb tota la il·lusió posada en arribar a totes les famílies que podran gaudir-ne sempre que ho desitgin clicant a la pestanya de CÒCTEL DE PRUNES, d’una forma tranquil.la i relaxada des de casa.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s