Comunicació família – escola

IMG_5716A l’escola, creiem que és molt important una bona comunicació entre el centre i les famílies. És per aquest motiu, que posem una especial atenció en aquest tema i disposem de diferents canals, a través dels quals intentem arribar a tothom. Aquests canals de comunicació són:

noticias_37_0Entrevistes individuals

Hi ha un dia a la setmana destinat a programar les entrevistes entre els tutors i especialistes, i els pares i les mares dels alumnes. L’objectiu d’aquestes reunions és informar sobre la marxa escolar dels seus fill i filles, i per tractar de qualsevol tema que es cregui oportú.

És objectiu d’escola, que al llarg del primer trimestre, es realitzi una entrevista amb cada família. L’informe de final de curs, també es dona amb una entrevista individualitzada.

 

noticias_37_0Reunions de nivell a inici de curs

A principis d’Octubre es fan les reunions generals de cada nivell (de P3 a 6è.), en les que s’explica l’organització del curs, els objectius a assolir, les sortides que es faran i altres informacions d’interès.

 

noticias_37_0Informes escolars

A Educació Infantil s’entreguen dos informes a les famílies dos informes sobre l’evolució dels seus fills i filles. El primer, al mes de febrer i el segon a final de curs. L’informe de final de curs es dóna en una entrevista amb la família.

A Educació Primària s’entreguen tres informes escolars a les famílies: Nadal, Setmana Santa i al mes de Juny. L’informe de final de curs es dóna en una entrevista.

 

noticias_37_0Agenda escolar o llibreta viatgera

 

L’agenda escolar per als nens i les nenes a partir de 3er., i la carpeta viatgera, pels alumnes a partir de P5, són les eines que faciliten la comunicació diària amb les famílies.

 

noticias_37_0Reunions AFA i delegats/des

L’Equip Directiu es reuneix de forma ordinària amb l’AFA i amb els/les delegats/des de cada nivell, el primer divendres de cada mes a la tarda, per tal de coordinar tots els temes organitzatius de l’escola.

 

noticias_37_0Plafons informatius de l’escola

IMG_5696L’escola compta amb un plafó informatiu al costat de l’entrada de l’escola, a on s’ha penjat el calendari del curs, el menú del menjador, la música que sona a les entrades i sortides, el petit Còctel,…, i totes les informacions que van sorgint al llarg del curs.

Al costat de l’aula de P3, podeu trobar un altre plafó informatiu, on podeu consultar tot allò relacionat amb Educació Infantil.

L’AFA de l’escola té també un plafó al costat de l’entrada petita del centre.

 

noticias_37_0Setmanari Petit Còctel

310El Petit Còctel és un full informatiu que es dóna a tots els nens i les nenes i a les famílies, un cop a la setmana. Aquest setmanari recull alguna notícia d’última hora que sigui d’interès a la comunitat educativa, aniversaris de la setmana, concurs de l’enigma,…. El Petit Còctel està elaborat amb la col.laboració d’un grup d’alumnes i amb la Direcció.

La temàtica dels premis que es donen en el Concurs de l’Enigma, estan relacionats amb el tema de les Jornades Culturals.

 

noticias_37_0Revista Còctel de Prunes 

Es realitzen dues edicions de la revista “Còctel de Prunes”: una al Març i una al Juny. S’imprimeix una revista en color per família.

En aquesta revista, tots els nivells i les especialitats de l’escola fan un treball per a la revista, on els nens i les nenes expliquen alguna activitat interessant que han fet al centre.

Si esteu interessats en veure i llegir una de les nostres últimes revistes, aquí us deixem la del passat mes de juny de 2019, per tal que en podeu fer una ullada. Esperem que gaudiu de la lectura.  Descarregar revista Juny 2019

 

noticias_37_0Pàgina WEB

La pàgina web de l’escola és una altre canal de comunicació amb les famílies. Es va actualitzant periòdicament, i en ella es pengen des d’informacions interessants per les famílies, com treballs que han fet els nens i les nenes a les aules. També s’actualitzen els blocs dels diferents cicles, on s’hi pengen fotos de les activitats que realitza l’alumnat.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s