Altres pràctiques educatives

A l’escola realitzem altres pràctiques educatives, que ajuden als alumnes a complementar la seva formació, tant de coneixements com personal. Aquestes activitats s’orienten cap a l’acceptació i el respecte de les persones, el coneixement del seu entorn,…

OLYMPUS DIGITAL CAMERAApadrinament entre tot el nostre alumnat: Diferents activitats en les que els nens i nenes de tots els cursos de l’escola, s’ajuden entre ells (cordar-se les sabates, jocs de pati,…)

OLYMPUS DIGITAL CAMERABiblioteca d’aula: Activitats de foment del gust per la lectura a partir dels llibres i publicacions periòdiques de les que es disposa a les aules: Cavall Fort, Tatano, Reporter Doc, Tiro-liro, I love English, Petit Sapiens,…

 

Visites a la Biblioteca Municipal: Visites periòdiques a la Biblioteca Municipal de Martorelles, des de P3.

512_1366625884_wLVlPublicació de la revista “El Còctel de Prunes” i el setmanari “Petit Còctel”: on els nens i les nens participen activament, en la seva realització i en la resolució d’enigmes setmanals.

026 (2)

 

Tallers d’Educació Infantil: Realització de tallers de ciència 3-6, racó creatiu i d’educació emocional.

Activitats de bones pràctiques ambientals: Realització per part de l’alumnat de campanyes per reduir el consum elèctric, d’informació, mediambiental, elaboració de decàlegs, …

Educació per la salut: Pla de consum de fruites a l’escola, tallers d’educació per la salut (higiene postural, alimentació, …)

Educació viària: Realització d’activitats que fomenten una educació viària responsable.

Tallers: Tallers per a treballar el bon ús de les pantalles

pc-054-300x225Projecte ocells: estudi sobre els ocells, construcció de menjadores, caixes niu…             

teatre-003-300x225Teatre: Preparació i representació d’obres de teatre tant en català com en anglès. Participació en la campanya “El teatre a les escoles”, en anglès

Setmana Cultural: Setmana en la qual a l’escola es treballa una temàtica a nivell transversal. En els últims anys, l’escola a treballat temes com la Prehistòria, l’Aigua, el Nostre Poble “Martorelles”,…  

hpim37804Jornada de danses tradicionals: Preparació i ballada de danses de tots els nens i les nenes de l’escola, així com una associació cultural del municipi.

Tarda musical: Realització d’un concert per part de l’alumnat per celebrar la festivitat de la música.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAJornada de la pau i la no violència: L’escola realitza el dia 30 de Gener, la jornada de la Pau i la no violència.

 

Pla d’Acollida famílies de P3: Entrevistes personals amb les famílies al juny i reunió informativa al setembre. Festa de benvinguda organitzada per l’AFA i l’escola.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAParticipació amb les entitats del poble: Cantada de Nadales al Centre de Dia i a la Llar d’Infants Municipal,…

Assemblees generals: Els alumnes a partir de 3è. s’organitzen en assemblees, on discuteixen i exposen les seves idees sobre un tema plantejat. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERASortides pedagògiques periòdiques i colòniesA l’escola es realitzen periòdicament sortides relacionades amb les activitats que es plantegen a les aules. Sortides a l’Auditori, a la granja, al Parlament, MNAC, Museu d’Història de Catalunya,…. Es fan colònies als cursos de P5, 2n., 4rt. i 6è.

Tallers per a les famílies: Per tractar temes com la metodologia de les matemàtiques que es desenvolupa a l’escola o per prevenir l’ús d’adicció a pantalles.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s