Pla Obertura Setembre 2020

Després d’un curs totalment atípic en el qual, a causa de la pandèmia, ens vam trobar davant d’una manera d’organitzar l’educació totalment nova, ara és el moment en que a partir de les experiències viscudes i de les valoracions fetes, organitzar el curs escolar 2020-21. Davant les incerteses de com serà el proper curs escolar però amb la missió de desenvolupar-lo seguint les indicacions sanitàries, però sent el més fidel possible al Projecte Educatiu de l’escola, s’elabora aquest document.

Per redactar el Pla d’organització per a l’obertura pel curs 2020-21 s’han seguit les indicacions rebudes des del Departament d’Educació i de Sanitat.

La comunitat educativa ha estat escoltada a l’hora de la redacció d’aquest Pla a partir de formularis, consell escolar i entrevistes, de la mateixa manera que haurà de ser coneixedora de les mesures que s’hi recullen: mestres, pares i mares, personal no docent, alumnat, ajuntament i tots aquells que utilitzin els espais escolars dins i fora de l’horari lectiu.

Les mesures adoptades prioritzaran els criteris de seguretat, salut i equitat, així com de protecció i de traçabilitat.

Sabem que no serà un curs ple de reptes confiem en el bon criteri, sentit comú i col·laboració de tota la comunitat educativa de Les Pruneres per tirar-lo endavant.

Aquí us deixem tot el Pla d’Obertura aprovat pel Consell Escolar per tal que en sigueu coneixedor@s d’ell.

Pla d’Actuació pel Curs 2020-2021 Escola Les Pruneres en el marc de la pandèmia